fb pixel code Certificering i Designspartel | Dansk Microcement
 

Certificering i Designspartel

Hos Designspartel løber en certificering over 3 moduler

Som professionel håndværker er efteruddannelse en vigtig faktor, for hele tiden at kunne tilbyde Jeres kunder det sidste nye på markedet. Derfor tilbyder vi hos Designspartel, løbende efteruddannelse af Jer som professionel. Nye muligheder for efteruddannelse tilkommer løbende.

Certificeringen foregår direkte af manden bag udvikling og produktionen af Designspartels™ produkter, det sikrer jer en masse know how teknisk viden og kunnen

Modulopbygget certificering i Designspartel

Modul 1

Grundteknik og baggrundsviden

Produkt gennemgang:Designspartel FINE+RAW TopCoat, TopSealer, Metalliske Spartler, ARCHI, 2 K Designspartel og muligheder ”Hands On” Gulve/vægge samt påførings teknikker. Vi arbejder på en stand og medbragte plade til logo. Designspartel 2K Gennemgås og vi Blander og spartler med dette.

Modul 2

Struktur og effekter

Produkt gennemgang kort, gennemgang af tynding af Designspartel til effekter, gennemgang af værktøjer, effekter og muligheder. ”Hands On”, struktur arbejde, murstens stencils, optapning, fliser/mursten m.m. Evt. ønsker til effekter udarbejdes. Grundig gennemgang af opbygning af badeværelser processer m.m.

Modul 3

Møbler og Avanceret logoteknik m.m.

Produkt gennemgang kort, gennemgang af værktøjer og sprøjteudstyr. Gennemgang af medbragte møbler og ønsket design, ”Hands On”. Vi arbejder med effekter, møbler, 3D og logoudtryk mv. Og færdiggør logo pladen med eget logo i 3D.

ARCHI Metalic

ARCHI fremtidens vægge og gulve

Kom i dybden med ARCHI metalic og lær alle processerne i de ægte metaller, kurset er et kort fyraftens kursus, vi lærer alle processerne i ARCHI, lige fra påføring, polering og patinering vi gennemgår produkterne og mulighederne. kurser forudsætter at modul1+2+3 er gennemført da disse danner grundlag for videre bearbejdning.

De 3 moduler i en certificering i Designspartel skyldes at de indeholder grundig efteruddannelse, ”hands on” forløb og plads til spørgsmål. Hvorfor 3 moduler? Spørgsmålet opstår simpelthen fordi mange andre mærker på markedet tilbyder ”billigere” kurser og endda gratis, eller endda bare en kop kaffe kurser.

Hos Designspartel ønsker vi at I får den bedste start på det at arbejde med et nyt produkt, det kan efter vores mening kun gøres ved at lade certificeringen bestå i steps. Der er ikke tid nok i en enkelt halv eller hel dag, til at nå gennemgang af alle produkter, teknikker, effekter, metaller m.m. grundigt nok til at det kan bruges. Det er vigtigt at det man lærer, kan huskes bagefter og at man føler sig tryg og godt klædt på.

Alt dette vil vi gerne sikre os, vi lægger derfor en dyd i grundighed fra start til slut, og er stolte over at kunne tilbyde et efteruddannelsesprogram med indhold og værdi. Det nytter ikke at have et fedt produkt hvis man ikke forstår det.

Hos Designspartel oplever vi ofte, at folk har arbejdet med konkurrerende mærker men efterfølgende har opgivet, grundet for mange arbejdsgange, for besværligt produkt sortiment samt at de simpelthen ikke har fået noget ud af det kursus de har taget.

Alt dette vil vi gerne gøre op med hos os, vi japper ikke noget igennem og sikrer at den professionelle håndværker er klædt ordentlig på med nødvendig viden og know how i produkter, tyndinger, additiver, spartler, metaller, processer o.l. som det kræver for at komme ordentligt i gang med et projekt. Det eneste der mangler når I kommer på den anden side hos os, er at få erfaring og tingene i hænderne i den virkelige verden. Her står vi stadig klar til support og sparring på telefonen, altid kun et ring væk.

Vi arbejder i det daglige med at få projekter ind til jer som professionelle. Disse bliver sendt ud til jer som certificerede samarbejdspartnere. Vi guider under certificeringen også i hvordan I selv kan blive endnu bedre til at sælge opgaver med Designspartel ind hos jeres iforvejen kunder, som endnu ikke ved at det er muligt at få så fede flader eller møbler, med et dansk udviklet og produceret produkt som Designspartel.

Designspartel er Dansk Microcement i Verdensklasse.

WordPress Video Lightbox Plugin
error: Content er beskyttet!!