fb pixel code Hvorfor investere i Designspartels tre kursusmoduler? | Dansk Microcement

Hos os får du grundig uddannelse over flere dage, hvor vi går I dybden med Designspartels anvendelsesmuligheder. Vi skaber inspiration for jer som professionelle så I trygt kan lege videre med de mange effekter, strukturer og muligheder uden at gå på kompromis med holdbarheden.

 Alle 3 moduler udfordrer jer og designspartel på nye måder, til nye højder og med nye muligheder. Således kommer I igennem mange af mulighederne og effekterne med designspartel.

Hvorfor 3 moduler over 3 dage?

Fordi vi ganske enkelt ikke kan nå de mange muligheder og effekter der er med Designspartel på en dag.

Første modul sætter jer ind i verdenen i Designspartel, produkterne. Her lærer vi jer påføring, lag, behandlinger og I kommer grundigt igennem de forskellige typer spartel (RAW & FINE), TopCoat og TopSealer samt 2K Designspartel.

Andet modul bruger vi til at gå i dybden med effekter og muligheder hvor I udfordres kreativt og innovativt. Grundig guidet af udvikleren bag produkterne gennemgår I forskellige teknikker til at opnå forskellige effekter. I vil lege med metalliske pastaer og glitters og på den måde komme dybere ind i verdenen af muligheder med Designspartel.

Tredje modul er store lege dag. Vi bringer jer videre rundt om Designspartels muligheder af effekter. På dette modul kan I medbringe et møbel, en lampe, eller hvad end I har fantasi til. På modul tre har vi har udsmykket flere ting med Designspartel – alt fra en bil og knallert til en kaffekande. I vil få fri leg grundig instrueret af Team Designspartel. Vi guider jer trygt igennem sprøjte teknikker, forskellige påføringsteknikker, og hvordan I udfører forskellige typer overflader på mange forskellige typer ting. I løbet af dagen færdiggør vi logo og stencils teknikker. Forarbejdet til disse sker løbende i modul et og to.

Designspartels muligheder er uendelige; kombinationerne, farverne og effekterne sætter ingen begrænsninger. Vi vil på kurserne udfordre jeres kreative åre, faglige kunnen og lære jer nye teknikker og effekter inden for vægge, gulve, møbler, badeværelser mm. Kort sagt alle steder hvor Designspartel kan benyttes. I vil være inspireret og sikre til at kaste jer ud i udførslen af Designspatel. Vores mål er, at I er helt klædt på til alle tænkelige opgaver når i går herfra efter modul 3.

Men vi efterlader jer ikke her. Et kursus i Designspartel er ikke bare en investering for jer, men også for os. Som Certificeret Samarbejdspartner hos Designspartel tilbyder vi support i alle hverdage mellem 8-16 – så hvis der opstår spørgsmål undervejs i et projekt, står vi klar til at hjælpe. I kommer efter endt kursus på vores hjemmeside under Certificerede Samarbejdspartnere og vi henviser kunder til jer. Samtidig kan vi vejlede, sparre og rådgive jeres kunder så de får det der passer bedst til netop dem.

Designspartels kursus er markedets mest dybdegående videreuddannelse inden for microcement løsninger, behandlinger og effekter.

Hos Designspartel ser vi ikke begrænsninger, vi ser muligheder.

WordPress Video Lightbox Plugin
error: Content er beskyttet!!