Er Designspartel bæredygtigt

Designspartel er udviklet af KAOS Design Studio, som har en meget skarp miljøprofil

Er Designspartel bæredygtigt

Er det bæredygtigt?

Ja det er det, Designspartel har den laveste MAL-kode og vores hensyntagen til miljø gennem vores produktion m.m. gør at produktet sætter et meget lille fodspor i verden.

Designspartel er udviklet af KAOS Design Studio, som har en meget skarp miljøprofil og ønsker at bidrage til en bedre verden.

Det er blandt andet derfor Designspartels unikke egenskaber som ekstrem lang holdbarhed (pot life) i spanden, mindsker spild og udsmidning m.m. Derudover er produktet udviklet med miljø for øje, jo færre processer jo færre produkter bruges og her er Designspartel også unikt.

Designspartel er 1-komponent ”vandig” Det består af et stenanslag i en given kornstørrelse RAW og FINE samt et bindemiddel, nogle additiver og tonepasta, som tilsammen gør Designspartels unikke egenskaber. Det er et meget mildt produkt at arbejde med, ikke ætsende for hænderne og langt fra så plastisk som andre produkter. Det udsender ikke ”dampe” ved arbejdet og har stort set ingen duft.

Designspartel holder op til 2 år i spanden uåbnet. Det tørrer ikke ind, så eventuelle rester kan gemmes og genbruges på andre projekter. Det er med til at sikre mindre spild og udsmidning, hvilket gør at vi med Designspartel belaster miljøet mindst muligt.

error: Content er beskyttet!