TM-Beskyttet varemærke

Dansk Microcement og beskyttede varemærker

TM-Beskyttet varemærke

Trademark

Dansk Microcement og beskyttede varemærker. Designspartel™ og Designcement™ er et beskyttet varemærke og er registreret i EU og dækker alle 28 lande i EU + EØS landene.

Designspartels produkter er alle af typen TM ( Trade Mark ) et beskyttet varemærke. De er beskyttet gennem EUIPO, Det Europæiske Unions Kontor for Intellektuel Ejendomsret. Det betyder at ingen må bruge lignende navne som på vores produkter, det er vores og vores Certificerede partneres sikkerhed for at vores produkter og Brands står stærkt på markedet uden kopister. Branding værdien heraf består.

Hvis nogle skulle vælge alligevel at benytte sig af ”retten” til at bruge et af vore varemærker og ikke ønsker at stoppe eller fjerne dette vil vi benytte os af vore Intellektuelle Ejendomsret og retsforfølge disse med krav om erstatning til følge, kravets størrelse m.m. afhænger af misbruget og tidsrammen det er foregået over samt omfanget.

Vi forsøger dog altid i første omgang at løse tingene i mindelighed uden brug af advokater osv. Desværre oplever vi at nogle personer bevidst fortsætter og forpurrer / forstyrrer markedet, ved at blive ved med at bruge vore varemærker eller noget der ligger så tæt op af.

Designspartel™ er udviklet af KAOS Design Studio, og ejes og drives heraf under sit eget Brand. KAOS Design Studio er en produktion- og udviklingsvirksomhed med speciale inden for byggevarer, belysning, tekstiler og møbelproduktion. De har et højt knowhow og et god kendskab til markets bevægelser, som sikrer at produkter herfra er af høj kvalitet med stærke positioner på markedet. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten for at kunne sælge et ”billigere” produkt, hvilket sikrer at produkter fra vores portefølje altid er i top og front. KAOS Design Studio™ ejer ligeledes retten til alle de Trade Marks af produkter de har skabt gennem tiden. Under separate Brands. Europæiske (TM)™ Trade Marks eller (R)® registrerede varemærker

Skulle man være i tvivl kan varemærker mm. tjekkes på rettigheder.dk

error: Content er beskyttet!