Microcement badeværelse

Med Designspartel™ får du et unikt microcement badeværelse i højeste kvalitet.

Microcement badeværelse

Dansk microcement i verdensklasse

Med Designspartel™ 2K, som er udviklet specielt til vådrum, har du mulighed for at skabe et microcement badeværelse med præcis den unikke farvekode, du ønsker. Dermed er det muligt skabe dit helt eget udtryk, som ikke ses andre steder. Designspartel™:

  • fås i alle farvenuancer
  • kan efterligne strukturer som marmor, beton, sten og meget mere
  • er et færdigblandet produkt, klar til brug
  • kan påføres alle overflader

Ønsker du et gennemført microcement badeværelse med vægge, gulv, brusekabiner, håndvask, badekar m.m. af microcement, så har du med Designspartel™ unikke muligheder for at skabe netop det badeværelse, du går og drømmer om.

Eksklusiv helhed

Vores produkt er udviklet af kvalitetsbevidste og erfarne håndværkere i murer-, terrazzo- og byggebranchen, og har haft som mål at skabe en microcement, der er bedre end alle andre på markedet.

Designspartel™ er produceret i Danmark på vores egen fabrik. Vi har formået at skabe et unikt produkt i verdensklasse, der kan blandes i nøjagtig den farvekode, du ønsker, påføres netop det materiale, du ønsker og med netop den effekt, du ønsker. Mulighederne er uendelige.

Produktet kommer færdigblandet, og arbejdsprocessen er derfor kortere, da der hverken kræves bund-/hæftespartel eller armeringsnet. Produktet påføres kun af to omgange med en enkelt mellemslibning.

Kontakt Dansk Microcement her

Vores produkt er let at arbejde med, men vil vi til hver en tid anbefale at arbejdet med dit microcement badeværelse udføres af en af vores certificerede samarbejdspartnere. Det kræver nemlig kompetencer og erfaring med produktet at skabe et perfekt resultat.

Har du brug for hjælp eller rådgivning omkring microcement badeværelse? Kontakt os og fortæl os mere om dit projekt, så hjælper vi dig i mål. Du kan ringe til os på 70 211 411 eller skrive til enten info@dansk-microcement.dk eller udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig.

error: Content er beskyttet!