Vidste du at Designspartel

Designspartels unikke egenskaber er bl.a. at skabe følelsen af ægte beton, sten m.m.

Vidste du at Designspartel

Værd at vide

Modsat konkurrerende mærker på markedet som er meget plastiske og kunstige, er Designspartel opbygget omkring et stenanslag af en given størrelse, et bindemiddel samt forskellige additiver som samler det hele og gir styrke, til sidst også et farve pigment. Basespartlen produceres ”utonet” og her er det stenanslaget der angiver farven, den vil på nuværende tidspunkt være lettere transparent, tangerende hvid. Først når pigmentet tilsættes, kommer farven frem i Designspartlen og arbejder sig ind i stenansslaget og her sker magien. En ny Designspartel er født og klar til at blive pålagt en given flade og skabe fede og unikke effekter.

Designspartel kan som de eneste, levere udseendet og følelsen af rigtig beton, skiffer o.l. Real Nordic look and feeling.

Hos Designspartel arbejder vi ikke med en masse forskellige produkter inden vi kommer til det ”sjove”. Noget af det unikke ved Designspartel er netop, at det er udviklet til at stå alene, så derfor påføres Designspartel af 2 omgange med mellemslibninger. Der bruges ingen bund- eller hæfte spartler, ej heller er armeringsnet nødvendigt. Designspartel har styrke nok i sig selv til at stå alene som ovenfor anført, på den måde spares en del processer og man er hurtigt videre til den fede del af arbejdet, som i vores optik er at skabe effekterne.

En del af at skabe effekterne i Designspartel består i spartlingen (pålægningsmetoden) samt i slibningen og så hvilken type Designspartel der anvendes. Alt dette er med til at skabe det færdige resultat og dets udseende.

Designspartel skal opleves, ses og mærkes for at forstå hvor fede flader der faktisk kan skabes. Derfor har vi indrettet et 500m2 stort showroom med gulve, vægge, møbler, lamper, kunst osv. hvor Designspartel til fulde kan opleves. Kom og besøg os for inspiration og vejledning, husk dog at lave en aftale om hvornår, da vi altid gør os umage med at give Jer en god oplevelse.

error: Content er beskyttet!