fb pixel code FAQ | Dansk Microcement

FAQ

Ofte Stillede spørgsmål

Her vil vi svare kort på de spørgsmål der ofte kommer i forbindelse med Microcement

Designspartel samlignet med konkurerende mærker.!

Designspartel er udviklet på et stenanslag, et bindemiddel, og forskellige additiver tilsat farve, Designspartel føles som et mørtel/Beton produkt. ( Mange af de konkurerende mærker har bygget deres op omkring et acryl baseret produkt som mest af alt minder om tyk maling. )

Hvorfor vælge Designspartel frem for andre på markedet ?
  • Eneste danske producent
  • Flest fordele som Certificeret samarbejdspartner
  • Flest muligheder 
  • Færrest processer
  • Flest farver
  • Bedste priser
  • Færrest produkter at finde rundt i
  • Stærkere i tryk og træk test, op til 4 x i forhold til andre.
Kan det ligges steder hvor der er gulvvarme ?
Ja det kan det sagtens.
Kan det bruges i bruse og vådområde ?
Ja det kan det godt. Vores certificerede partnere har den nødvendige viden og knowhow til at udføre processerne korrekt.
Kan man som privat person købe og lægge Designspartel selv?
Nej det kan man ikke. Designspartel er til profesionelle håndværkere med CVR. Nr i en relevant branche for at sikre kvaliteten af arbejdet.
Kan jeg kun få de 18 farver I har som standardfarver?
Nej det er blot vores standard farver, inspireret af nordiske og tidsløse farver. Vi kan tone efter hele Ral og NCS paletten.
Hvorfor tilbyder I ikke gratis kurser som mange af de andre?

Vores kurser skiller sig ud fra de andre på mange punkter, f.eks ved at vi får vores kursister igennem ALLE tænkelige processer og problematikker. Som kursist kommer man til at arbejde med alle produkterne i praksis, man kommer igennem alle flader, processer, strukturer, møbler m.m.

Kort sagt et kursus der skaber tryghed og kendskab til produkterne, hvilket er en meget vigtig forudsætning for efterfølgende succes. Vi samarbejder med dygtige professionelle håndværkere der ønsker at holde sig skarpe, bl.a. gennem efteruddannelse. Vi ønsker at vores kursister som resultat af en certificering, oplever succes med fremtidige projekter og stor arbejdsglæde ved at kunne udføre niche håndværk af høj kvalitet.

Skal man have et Certificerings kursus for at købe og arbejde med Designspartel ?
Nej det behøves ikke, der er dog flere fordele ved at blive Certificeret Samarbejdspartner.
Hvorfor skulle jeg så tá et eller flere kursus moduler ?

Vi uddanner vores kursister grundigt i alle tænkelige opgaver man kan blive stillet over for så der efterfølgende kan leveres 1. Klasses arbejde til deres kunder. Vores kursister kommer igennem Designspartels univers af nødvendig viden, indenfor blanding, tynding, effekter, strukturer og finish m.m.

Vi får vores kursister til at se nye muligheder for både deres forretning og arbejdsopgaver. Ligeledes får kurset fantasien til at blomstre indenfor mulighederne inden med Designspartel.

Er der andre grunde til certificering ?
Ja der er flere. Vi henviser kundeforspørgsler til vores certificerede samarbejdspartnere, man kommer ind og ligge på vores hjemmeside, man må som kursist bruge Designspartels logo og navn, som er et beskyttet varemærke. Vi laver i et samarbejde, opslag med de udførte projekter der laves af certificerede og tagger deres virksomheder i opslagene på Facebook, Instagram m.m. Hvilket medfører flere opgaver.
Kan Designspartel bruges udendørs ?
Nej, Designspartel er udviklet til alle tænkelige indendørs opgaver.
Kan Designspartel anvendes i områder hvor der håndteres fødevarer?
Ja det kan det godt. Vores unikke TopSealere gør at fladerne bliver rengøringsvenlige og dermed kan pålægges steder hvor fødevarer håndtering foregår.
Hvad med priserne ?
Som certificeret opnår du bedre priser på dine køb, og kursusudgiften vil dermed hurtigt blive tjent hjem igen.
Er Designspartel lige så stærkt som microcement ?
Nej det er stærkere! Op til 4 gange så stor styrke, som andre kendte mærker på markedet i både i træk og tryk test. Vi har udviklet dette gennem en årrække og målet var et produkt med alsidighed og høj styrke. Vi er stolte over at dette er lykkedes, og glædes over at kunne tilbyde et stærkt og brugbart produkt til vores kunder.
Kan Designspartel påføres bevægelige underlag ?
Ja det kan det godt. Designspartel er ekstremt fleksibel samtidig med det er stærkt.
Kan Designspartel bruges på fliser og klinker ?
Ja det kan påføres direkte på fliser og klinker. Der anvendes først en bundspartel eller klæber til at fylde fuger m.m. ud, inden Designspartel pålægges.
Kan Designspartel påføres en gammel køkkenbordplade ?
Ja det kan det godt. Du kan upcycle dine gamle borde og møbler med Designspartel.
Kan Designspartel påføres trækonstruktioner o.l. ?
Ja det kan det godt.
Hvor kommer Designspartel fra ?
Designspartel er Dansk, det er udviklet af KAOS Design Studio og det produceres på vores egen fabrik i Ballerup.
Kan Designspartel føles og ligne beton ?
Ja, og det er noget som faktisk er ret unikt.
Hvor store bøtter kommer Designspartel i ?
Det kommer i 10 kg spande, med plads til tynding.
Kan man lave metalliske effekter så det f.eks kan ligne guld eller jern ?
Ja, vi har vores standard metalliske pastaer der skaber effekter som f.eks guld og kan bruges oven på Designspartel, og så har vi ARCHI der indeholder ægte metalliske pigmenter, hvor man kan bl.a. kan få jern der ruster og kobber der irrer.
Kan man lave epoxy lignende gulve med Designspartel ?
Ja og nej. Du kan lave metalliske gulve med Designspartel.
Er Designspartel dyrt ?
Nej vi ligger i gennemsnit ca. 20% under konkurrerende produkter på markedet. Som certificeret samarbejdspartnere opnår du yderligere fordele som åbner endnu flere døre.
Kan Designspartel kun bruges på vægge og gulve ?
Nej, Designspartel kan bruges på alle tænkelige flader f.eks: møbler, stole, borde, lamper m.m. Kun fantasien sætter grænsen.
Bruger Designspartel ligesom andre produkter på markedet, grundspartel og priming inden det 2. eller. 3 lag farvede kommer på ?
Nej, Designspartels unikke sammensætning af bindemidler og additiver gør, at det har ekstrem styrke og vedhæftning hvorfor Designspartel er det produkt på markedet der har færrest behandlinger og processer. Designspartel opbygges typisk af to omgange med den farve du ønsker, intet andet.
WordPress Video Lightbox Plugin
error: Content er beskyttet!!