Microcement forhandler

Dansk Microcements unikke produkt Designspartel™ giver dig mulighed for at skabe unikke resultater for dine kunder.

Microcement forhandler

Vi er din microcement forhandler

Når du som håndværker leder efter en microcement forhandler med et unik produkt, er du kommet til det rette sted. Vores produkt Designspartel™ er udviklet til at efterligne sten, skifer, beton m.m., og har utallige anvendelsesmuligheder. Designspartel™:

  • Kan bruges på alle flader
  • Er let at arbejde med
  • Kan tones i ønsket farve
  • Har utallige muligheder for at skabe unikke effekter

Som microcement forhandler giver vi dig også muligheden for at blive certificeret samarbejdspartner, og dermed kunne mestre produktet og skabe unikke og enestående resultater for dine kunder.

Skab vilde og unikke effekter

I forhold til andre produkter på markedet som kan virke kunstige og plastiske, er Designspartel™ opbygget omkring et stenanslag af en bestemt størrelse, forskellige additiver, et bindemiddel og til sidst selve farven.

Det er ikke nødvendigt at bruge hverken bund-/hæftespartel eller armeringsnet. Produktet påføres direkte og i to omgange med mellemslibninger. Dertil kan du f.eks. tilføje vores TopCoat eller TopSealer for at opnå den ønskede effekt.

Mulighederne med Designspartel™ er uendelige. Det er nemlig muligt at skabe præcis den effekt du ønsker, i de farver og metalliske udtryk, du ønsker. Derudover kan Designspartel™ påføres alle flader. Det giver dig mulighed for at skabe en masse unikke resultater.

Kontakt Dansk Microcement og hør mere

Dansk Microcement er din microcement forhandler. Kontakt os for at lave en aftale med os, eller hør nærmere om dine muligheder. Vi anbefaler i høj grad også at tage vores microcement kursus, så du kan blive fortrolig med produktet og de mange effekter, du har mulighed for at skabe med det.

Kontakt din microcement forhandler på 70 211 411. Du har også mulighed for at skrive til os via vores kontaktformular eller på mail info@dansk-microcement.dk, så kontakter vi dig.

error: Content er beskyttet!