Om Designspartel™

Designspartel TM er et beskyttet varemærke i Europa og Designspartel er en del af KAOS Design Studio APS.

Om Designspartel™

Designspartel™

Designspartel er udviklet på vores eget High Tech Laboratorie og produceres på vores egen fabrik i Danmark. Vi råder således selv over det nødvendige test udstyr for at kunne teste bl.a. vedhæftning, tryk og træk test samt andre tests som Designspartel nu skal udsættes for, for at kunne leve op til vores høje standard inden produkter frigives til markedet.

KAOS Design Studio har speciale i produktudvikling inden for byggevarer, belysning, tekstiler m.m. og varetager ligeledes enhver produktudvikling af Designspartel.

Designspartel er grossist salg til professionelle håndværkere der ønsker at arbejde med et Dansk Microcement produkt i Verdensklasse. Vi sælger ikke direkte til den private forbruger for at de selv kan udføre projekter, men kun til professionelle.

Hos Designspartel uddanner vi professionelle håndværkere inden for udførsel af gulve, vægge, badeværelser, møbler, lamper, borde, effekter og struktur vægge, m.m. Således har den professionelle håndværker et tilstrækkeligt kendskab til produkterne og udførslen af dette, så opgaverne bliver udført korrekt.

Det sikrer at Designspartel udføres af folk med Knowhow og håndelag, således bliver opgaverne udført korrekt og tilfredsstillende for slutkunden

error: Content er beskyttet!