Vores mission

Designspartel er Dansk Microcement i verdensklasse

Vores mission

Mission

Vores mission hos Designspartel er, hele tiden at være på forkant med markedet ved at skabe de bedste Microcement produkter, flest muligheder, bedste overskuelighed samt enkleste procedurer.

Designspartel TM er skabt ud fra devisen, at kunne levere et simplere produkt med flere muligheder. Skabt i Danmark og ikke et produkt man køber sig til, Designspartel er skabt af os.

Når vi skaber et produkt tager vi de nyeste og mest moderne metoder i brug, samtidig går vi ikke ned på kvaliteten af de råmaterialer som vores produkter er skabt af, på den måde kan vi skabe nye innovative produkter der holder.

Alle Designspartels produkter er udviklet og produceret i Danmark, og vores fortsatte udvikling sker i Ballerup på vores eget High Tech Laboratorie. I en kombination af ildsjæle, knowhow og et stærkt team, vil der løbende ske opdateringer i Designspartels produkter sådan at vi hele tiden står stærkt på markedet. Vores udviklere tænker innovativt ud af boksen, vi lytter til markedet og vores certificerede partnere, når dette bliver sammensat med et stærkt udviklingsteam, udvikles produkter og tillægs udvidelser til Designspartels i forvejen velassorteret portefølje. Således vil Designspartel aldrig komme bagefter men altid være i front.

Designspartels mission er, altid at være innovative og på forkant.

error: Content er beskyttet!