Microcement gulv

Med vores unikke produkt Designspartel™ får du et microcement gulv i højeste kvalitet i nøjagtigt den farvekode, du ønsker.

Microcement gulv

Et stærkt microcement gulv

Går du og drømmer om et råt og fugefrit newyorker gulv, som samtidig er rengøringsvenligt?
Med Designspartel™ har du mulighed for at få et microcement gulv i et eksklusiv look.

Designspartel™ er udviklet med henblik på at være verdens bedste microcement. Dens styrke og vedhæftning er uovertruffen, og kræver hverken bund-/hæftespartel eller armeringsnet. Den påføres direkte på alle overflader..

Designspartel™ kan tones i alle farver efter NCS og RAL farvekort. Det giver dig mulighed for at få et helt unikt microcement gulv, som ikke findes andre steder.

Dansk kvalitet i verdensklasse

Designspartel™ til microcement gulv er produceret på vores egen fabrik i Danmark. Produktet er udviklet af erfarne håndværkere med sans for detaljen og høj kvalitet. Vi er ret sikre i vores sag – du finder ikke en bedre microcement end Designspartel™.

Vores produkt kan med dets unikke egenskaber bruges på alle tænkelige overflader – ikke kun til at lave microcement gulv. Det kan påføres møbler, vægge, lamper, krukker m.m. og efterligne alt fra beton, rustent jern, irret kobber, sten m.m. Derfor har du muligheden for at slippe kreativiteten løs og skabe en gennemført og unik stil i dit hjem.

Designspartel™ er også yderst populært at anvende til badeværelser, da det giver et råt og moderne look, og produktet kan bruges i vådzonen. Mulighederne med Designspartel er uendelige – slip kreativiteten løs.

Kontakt os og hør mere om Designspartel™

Selvom Designspartel™ er let at arbejde med, anbefaler vi altid at en af vores certificerede samarbejdspartnere udfører arbejdet. Resultatet vil nemlig altid afspejle håndværkerens kompetencer og erfaring med produktet. Vi har certificerede samarbejdspartnere i hele landet.

Vil du høre mere om Designspartel™ så kontakt os på 70 211 411 eller på mail info@dansk-microcement.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest muligt.

error: Content er beskyttet!