RET UNIKT

Så kan Designspartel med sine unikke egenskaber og styrke påføres alle tænkelige flader

Mulighederne

Uden begrænsninger kan man slippe kreativiteten løs

Begrænsninger er ikke noget vi bryder os særlig meget om og netop derfor har vi udviklet Designspartel.

Designspartel byder på styrker der er op til 4 x stærkere i både træk og tryk test end konkurrerende mærker på markedet samtidig med det er ekstremt fleksibelt det er ret unik egenskab og netop det som der skaber mulighderne for at kunne påføre Designspartel på enhver tænkelig flade hvad enten det er glas, plast, træ, beton, you name it og om fladen er bevægelig betyder ikke noget Designspartel arbejder med underlaget så her har du muligheden for at skabe ”lette” stole der føles og ligner beton eller hvad med en lampe der passer til det syntes vi er fedt.

Belysning

Designspartel kan bruges til at Upcycle gamle lamper til nye unikke stykker belysning. Med Designspartel kan du også skabe din egen serie af lamper.

Måske ønsker du et udseende på en almindelig lampe ændret til dit eget, så er muligheden nu til stede.Du kan skabe alle de effekter du ønsker så som beton og sten m.m. uden at tingene kommer til at veje for meget, det unikke ved Designspartel er bl.a. netop det ultra tynde lag der påføres.

Vægge

Vægge behøver ikke kun at være hvide og glatte i dag. Hvorfor ikke få skabt din egen unikke væg af farver, strukturer eller effekter, det er netop hvad Designspartel kan hjælpe dig med.

Går du rundt og drømmer om et helt unikt stykke håndværk eller har du set et billede af beton og gamle sten et sted og tænker ”det kunne jeg godt tænke mig” så er Designspartel løsningen.

Borde

Har du et gammelt køkken bord eller et andet bord der trænger til en opfriskning, eller måske går du og drømmer om et helt specielt stykke håndværk, skabt ud fra dine ideer og tanker?

Her kommer Designspartel til sin fulde ret, det kan skabe rå og rustikke borde der ligner store sten eller store beton blokke, men som er lette da det kun påføres i millimeter tynde lag. Vedligeholdelsen er nem og det tåler at der bliver spildt og arbejdet på dem, så her kan du altså skabe dit eget design der kan bruges i det daglige.

Stole/møbler

Kunne du f.eks. tænke dig et unikt sæt stole til dit store plankebord for at fuldende stilen, så kan Designspartel påføres stole af plast, træ m.m. På den måde kan du skabe stole der ser ud af beton, rustent jern eller irret kobber. Måske drømmer du om en poleret messing stol, her kan Designspartel opfylde dine drømme, da det kan arbejde med underlaget og laves i et væld af overflader.

Foruden stole kan Designspartel bruges på andre ting som vaser, krukker m.m. for at fuldende stilen.

Gulve

Gulve i dag er ikke bare trægulve, med Designspartel kan du skabe store fugefrie newyorker gulve som er rå og rustikke og stadig rengøringsvenlige. Måske trænger badeværelset til en opgradering, her kan Designspartel hjælpe dig, for med vores store farve spektra er der ingen begrænsning på hverken farver, strukturer eller de effekter der kan skabes.

Ydermere kan Designspartel påføres et bredt spektra af underlag, så som træ, beton, m.m. Fremtidens gulve er Designspartel gulve.

Badeværelse

Æstetisk og fugefrie flader på badeværelset uden farve begrænsning så er 2K Designspartel løsningen, det kan bruges på badeværelser i vådzonen, på håndvaske mm. og andre steder hvor der er vandpåvirkning. 2K Designspartel behøver ikke topforsegling som lignende produkter da den er vandtæt i sig selv.

Og med ned til 2 arbejdsgange til færdigt arbejde får du næppe noget lettere produkt på markedet. 2K Designspartel leverer markedets enkleste processer og færrest arbejdsgange uden farve begrænsninger. Og med styrke i særklasse.

Designspartel

Designspartels unikke sammensætning gør at det er markedets enkleste Microcement produkt at arbejde med. Det kommer færdig blandet i spanden klar til brug i den farve du ønsker, og det påføres i 2 lag med mellemslibning. Alt efter hvor det bruges, skal spartlen enten forsegles med en en TopCoat for rå og rustikke flader eller en TopSealer for at skabe en vandtæt afslutning på fladen. Den generelle vedligeholdelse er ret nem, vi har udviklet et rengøringsmiddel til brug for den daglige rengøring

Kontakt os i dag for at høre mere om dit næste projekt med Designspartel, enten på telefon 70 211 411 eller mereinfo@dansk-microcement.dk så hjælper vi dig videre.

error: Content er beskyttet!