Kursus i Microcement

Bliv certificeret samarbejdspartner med et kursus i microcement

og lær at mestre vores populære produkt Designspartel™

Modulopbygget certificering i designspartel

Microcement kursus

Hos Designspartel løber en certificering over 2 dage

Som professionel håndværker er efteruddannelse en vigtig faktor, for hele tiden at kunne tilbyde Jeres kunder det sidste nye på markedet. Derfor tilbyder vi hos Designspartel, løbende efteruddannelse i microcement til Jer som professionel. Nye muligheder for efteruddannelse tilkommer løbende.

Certificeringen foregår direkte af manden bag udvikling og produktionen af Designspartels™ produkter, det sikrer jer en masse knowhow, teknisk viden og kunnen samt optimale sparrings muligheder i fremtiden

Vi tænker grundighed, effektivitet, teknisk og praktisk kunnen hos Dansk microcement.

Microcement kursus

De 2 dage i en certificering i Designspartel skyldes at de indeholder grundig efteruddannelse, ”hands on” forløb og plads til spørgsmål. Hvorfor 2 dage? Spørgsmålet opstår simpelthen fordi mange andre mærker på markedet tilbyder ”billigere” kurser og endda gratis, eller endda bare ”en kop kaffe kurser”.

Hos Designspartel ønsker vi at I får den bedste start på det at arbejde med microcement og et nyt produkt, det kan efter vores mening kun gøres ved at lade certificeringen bestå i steps. Der er ikke tid nok i en enkelt halv eller hel dag hvis vi skal grundigt i dybden og igennem mulighederne. Det er vigtigt for os at der er tid til at nå gennemgang af alle produkterne, teknikkerne, effekterne, metallerne m.m. og alt sammen grundigt nok til at det kan bruges effektivt bagefter. Det som man lærer, skal kunne huskes bagefter og at man føler sig tryg og godt klædt på, til at kunne udføre opgaver med microcementen.

Alt dette vil vi gerne sikre os, vi lægger derfor en dyd i grundighed fra start til slut, og er stolte over at kunne tilbyde et efteruddannelsesprogram med indhold og værdi samt masser af muligheder for at udfolde sig kreativt. Det nytter ikke at have et fedt produkt, hvis man ikke forstår at arbejde med det og videregive informationerne.

Hos Dansk Microcement og Designspartel oplever vi ofte, at folk har arbejdet med konkurrerende mærker, men efterfølgende har opgivet, grundet for mange arbejdsgange, et for besværligt produktsortiment, dårlige vejledning- og sparrings muligheder, samt at de simpelthen ikke har fået noget ud af det kursus de har taget eller generelt bare er forvirret over måden.

Alt dette vil vi gerne gøre op med hos os, vi japper ikke noget igennem og sikrer at den professionelle håndværker er klædt ordentlig på med nødvendig viden og knowhow i produkter, tyndinger, additiver, spartler, metaller, processer o.l. som det kræver for at komme ordentligt i gang med et projekt. Det eneste der mangler når I kommer på den anden side hos os, er at få erfaring og tingene i hænderne i den virkelige verden. Her står vi stadig klar til support og sparring på telefonen, altid kun et ring væk og guider jer gerne igennem så meget som muligt indtil i er trygge nok til at stå på egne ben.

Vi arbejder i det daglige med at få projekter ind til jer som professionelle. Disse bliver sendt ud til jer som certificerede samarbejdspartnere. Vi guider under certificeringen også i hvordan I selv kan blive endnu bedre til at sælge opgaver med Microcement og Designspartel ind hos jeres eksisterende kunder, som endnu ikke ved at det er muligt at få så fede flader, gulve, vægge eller møbler, med et dansk udviklet og produceret produkt som Designspartel og Designspartels muligheder tilbyder.

Designspartel er Dansk Microcement i Verdensklasse og det er vi stolte af.

Kursus i Microcement Certificering i Dansk microcement Designspartel

Køb en kursuspakke til kr. 7.000,- ex. moms og opnå de mange fordele:

Hele 2 inspirerende dage fra kl. 8.00 – 16.00 med fuld forplejning og fyldestgørende uddannelse indenfor microcement. Du bliver klædt på til alle slags opgaver igennem både teori og praksis.

Certificering og speciale i hvert enkelt felt.

Ekstra fordelagtige priser.
Som certificeret samarbejdspartner får du altid 30% rabat på alle dine produktkøb.

Certificerede virksomheder ligger på vores hjemmeside.

Vi henviser altid og helt gratis slutkunder til certificerede samarbejdspartnere i slutkundes nærområde.

Vi holder gerne inspirations- og forventningsafstemnings møder med jeres kunder, for den bedste start på jeres opgave.

Det vil glæde os at byde dig velkommen i Team KAOS :o)

Kursets indhold

 • Grundteknik ”Hands-On” og baggrundsviden.
 • Produkt gennemgang, alle produkter:
  • Designspartel 1K, Designspartel 2K FINE+RAW, TopCoat, TopSealer, Metalliske spartler.
 • Struktur- og effekt teknikker, ”Hands On” struktur arbejde på stand og prøveplader.
 • Grundig gennemgang ift. opbygning af badeværelser/vådzoner. Processer m.m. gennemgås.
 • Arbejde ”Hands-On” med Designspartel 2K til vådzoner.
 • Avanceret logoteknik m.m. ”Hands-On” arbejde på logoplade.
 • Gennemgang af værktøjer og sprøjteudstyr.
 • Planlægning omkring medbragte møbler og ønsket design, der arbejdes ”Hands-On” på egne medbragte møbler.
 • Marmorerings- og polerings teknik ”Hands-On” på plader.

Undervejs på kurset arbejdes på en stand, prøveplader, logoplader samt møbler. Vi har låne værktøj, eget værktøj må gerne medbringes. Der er fuld forplejning på alle kursets dage.

Modulopbygget certificering i Designspartel™

 • Modul 1
 • Grundteknik og baggrundsviden
 • – Første modul af vores microcement kursus består af en produktgennemgang og påføringsteknikker.
 • – Modulet har en praktisk ‘hands on’ tilgang med fokus på blandingsmetoder, så du kan fornemme hvordan det er at arbejde med produktet.
 • – Vi arbejder med Designspartel™ FINE+RAW, TopCoat, TopSealer, Metalliske spartler og 2K Designspartel™.
 • Modul 2
 • Struktur, effekter og muligheder
 • – I andet modul går vi lidt mere i dybden, Vi skal snakke om tyndingsteknikker, effekter og de mange muligheder produktet tilbyder.
 • – Vi skal derudover arbejde med betoneffekter, marmoreffekter, tapeteffekter, arbejde med fliser og mursten m.m.
 • – Vi arbejder videre med vores ‘hands on’-projekter og forbedringer af vores teknikker.
 • Modul 3
 • Møbler og avanceret logoteknik
 • – På sidste modul samler vi op, gennemgår produkterne kort og gennemgår værktøjer og sprøjteudstyr.
 • – Vi gennemgår medbragte møbler og ønskede designs, effekter, 3D m.m. og vi færdiggør projektet vi er i gang med.
 • – Herfra mestrer du teknikker og produkterne, og er klar til at give dine kunder perfekte resultater med microcement.
 • ARCHI Metalic
 • Fremtidens vægge og gulve med ægte metaller
 • – Vores ARCHI Metalspartel er tilsat ægte metalliske pigmenter i en given grovhed, hvilket giver en helt speciel effekt. Når du arbejder helt korrekt med produktet, bliver resultatet også unik.
 • – Kurset varer en halv dag, og du kommer i dybden med påføring, polering og patinering.
 • – En forudsætning er at du har gennemført de ovenstående 3 moduler. Kurset er for dig, der ønsker at tage microcement til next level og derpå mestre teknikkerne til fulde. Du kommer til at kunne skabe unikke, naturtro flader med stor wow-effekt.

Kontakt Dansk Microcement

Med vores certificering i Designspartel™ har du mulighed for at tilbyde dine kunder et unikt og populært produkt. Vil du høre mere om vores microcement kursus eller ønsker du at tilmelde dig, så kontakt os og hør nærmere.

Ring til os på 70 211 411 eller send en mail til info@dansk-microcement.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Send os en besked

error: Content er beskyttet!