The Colors of Designspartel

Any color you like

Farverne

Vi arbejder ud fra devisen Any color you like da vi ikke bryder os om begrænsninger.

Og lige netop det er et af de unikke ting hos Designspartel, der er vi ikke begrænset af farver vi kan tone hele farvepaletten efter NCS eller RAL det giver over 2300 forskellige farver at lege med og som certificeret partner helt ned til en spand.

Vi bringer mulighederne til jer med Designspartels unikke egenskaber og utallige effekter mm. Som kan skabes med RAW & FINE, metalliske effekter , glitters og ARCHI, slip fantasien løs med Designspartel. Og alligevel har vi lavet vores ”egne” farver som alle er inspireret af det nordiske og tonet af eller efter noget i naturen det er tidsløse farver med unikke egenskaber som bringer det rå og nordiske indendørs og skaber muligheder for at kreere noget unikt hvad enten det er gulve, vægge, borde, lamper, møbler eller noget helt andet, mulighederne er utallige med Designspartel og det er kun fantasien der sætter grænsen.

Herunder kan du se vores standard farver som fås i enten RAW Eller FINE.

The Colors of Raw

RAW er skabt til at skabe rå og rustikke flader, følelsen er sten, beton, et råt udtryk opnås med denne spartel.
Vi er vilde med selv at lege med RAW og som de eneste på markedet har et produkt der kan skabe et så råt udtryk uden at det bliver for meget.

The Colors of Fine

FINE er som udtrykket siger et finere produkt, stenanslaget i denne spartel er markant mindre.
FINE er skab til stadig at skabe et sten look og følelse heraf men mere dæmpet, fine vil typisk bruges hvis der ønskes færre
strukturer og effekter eller et blødere udtryk, FINE kan os kombineres med RAW for at skabe endnu vildere effekter.

Metal Spartler

Metliske spartler er udviklet til at levere livagtige metaliske flader i et utal af ”farver” og effekter.
GULD, SØLV, KOBBER, BRONZE, BRUSHED STEEL er bare for at nævne et par stykker, og så kommer en del af vores metalliske spartler
os i en glitter version for at kunne skabe yderligere effekter til en given flade.
Metallisk spartler kan polleres op til at stå blankere med ikke aktiveres.

ARCHI

Må vi præsentere ARCHI, toppen af poppen inden for luksus og fugefrie løsninger til vægge og gulve o.l. Det bliver ikke federe.
ARCHI er en sammentrækning af to ord på engelsk KUNST og TEKNIK

ARCHI Designspartel, når det skal være rigtig vildt og eksklusivt, Med ARCHI flytter vi Microcement, fugefrie gulve og designvægge til et helt nyt niveau, det oser af luksus og følelsen af det ægte metalliske stråler tydelig igennem med mulighederne her.

ARCHI er skabt med ægte metalliske pigmenter og det gør at netop her kan vi ”aktivere” metallet med vores unikke patinerings væsker det betyder at der kan skabes rigtig rust eller irrings effekter hvor det ønskes. Og det stopper ikke her, ARCHI kan ydermere polleres op til at stå helt blank som en rigtig messing eller jern plade, ARCHI kommer i 9 forskellige metaller med hver deres unikke udseende og egenskaber.

error: Content er beskyttet!