Hvorfor Designspartel™?

Designspartel er unikt og mulighederne er mange.

Hvorfor Designspartel?

Det skal opleves

Som regel vil en typisk opbygning med Designspartel være RAW-RAW eller FINE-FINE, men ved at kombinere disse i enten RAW-FINE eller omvendt, kan man skabe vilde effekter som rigtig marmor eller lignende. Designspartels muligheder skal opleves og mærkes for at man kan forstå hvor vildt det faktisk er, og opleve hvor mange muligheder det kan skabe.

Foruden ovenstående kan Designspartel i enten RAW Eller FINE, tilsættes vores metalliske spartler eller ARCHI for yderligere og endnu vildere effekter.

Designspartel er unikt, ekstremt stærkt og så er det udviklet af professionelle til professionelle, for at skabe muligheder.

Hos Designspartel har vi ikke baser, bunde og mellem spartler, og det er netop en af de ting der er unikke ved vores produkt. Det er enkelt og hurtigt at arbejde med og så er det stærkt. Som professionel er ens tid dyrebar, og man ønsker ikke for mange arbejdsgange for at skabe en færdig flade, og netop det gør Designspartel op med. Designspartel er markedets mest enkle Microcement, med færrest processer og flest muligheder, så enkelt kan det faktisk siges.

Kom hurtigt videre med dit næste projekt med Designspartel, Dansk Microcement i Verdensklasse.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder med Designspartel. Telefon: 70 211 411 mail. info@dansk-microcement.dk

error: Content er beskyttet!