fb pixel code Kursus i Microcement | Dansk Microcement

Kursus i Microcement

Hos Designspartel løber en certificering over 3 moduler

Som professionel håndværker er efteruddannelse en vigtig faktor, for hele tiden at kunne tilbyde Jeres kunder det sidste nye på markedet. Derfor tilbyder vi hos Designspartel, løbende efteruddannelse i microcement til Jer som professionel. Nye muligheder for efteruddannelse tilkommer løbende.

Certificeringen foregår direkte af manden bag udvikling og produktionen af Designspartels™ produkter, det sikrer jer en masse knowhow, teknisk viden og kunnen samt optimale sparrings muligheder i fremtiden
Vi tænker grundighed, effektivitet, teknisk og praktisk kunnen hos Dansk microcement.

Modulopbygget certificering i Designspartel

Modul 1

Grundteknik og baggrundsviden

Produkt gennemgang:af vores 1 + 2 komponentemicrocementer, Designspartel FINE+RAW,TopCoat, TopSealer, Metalliske Spartler, ARCHI, 2K Designspartel og sørger for ”Hands On” ift. gulve/vægge samt påførings teknikker. Vi arbejder på en stand og medbragte plader til logo mv. Designspartel 2K gennemgås, vi blander og spartler med dette.

Modul 2

Struktur, effekter andre muligheder

Produkt gennemgang kort, metallerne, gennemgang af tynding af Designspartel til effekter, gennemgang af værktøjer, effekter og muligheder. ”Hands On”, struktur arbejde, beton effekter, murstens stencils, optapning, fliser/mursten, tapet effekter m.m. eventuelle ønsker til effekter udarbejdes. Grundig gennemgang af opbygning af badeværelses processer m.m.Der arbejdes videre på logo plade samt 2K plade med marmor effekter.

Modul 3

Møbler og Avanceret logoteknik m.m.

Produkt gennemgang kort, gennemgang af værktøjer og sprøjteudstyr. Gennemgang af medbragte møbler og ønsket design, ”Hands On”. Vi arbejder med effekter, møbler, 3D og logoudtryk mv. Og færdiggør logopladen med eget logo i 3D. Samt polering af 2K plade.

ARCHI Metalic

ARCHI fremtidens vægge og gulve med ægte metaller

Kom i dybden medARCHI og lær alle processerne i de ægte metaller. Kurset er et kort halvdags kursus, hvor vi lærer alle processerne i ARCHI, lige fra påføring, polering til patinering.Vi gennemgår produkterne og mulighederne i praksis. Kurset forudsætter at modul1+2+3 er gennemført, da disse danner grundlag for videre bearbejdning. Kurset henvender sig til nørden der vil tage Microcement et step op, med fede og naturtro flader med ægte metaller.

Microcement kursus

De 3 moduler i en certificering i Designspartel skyldes at de indeholder grundig efteruddannelse, ”hands on” forløb og plads til spørgsmål. Hvorfor 3 moduler? Spørgsmålet opstår simpelthen fordi mange andre mærker på markedet tilbyder ”billigere” kurser og endda gratis, eller endda bare ”en kop kaffe kurser”.
Hos Designspartel ønsker vi at I får den bedste start på det at arbejde medmicrocement og et nyt produkt, det kan efter vores mening kun gøres ved at lade certificeringen bestå i steps. Der er ikke tid nok i en enkelt halv eller hel dag hvis vi skal grundigt i dybden og igennem mulighederne. Det er vigtigt for os at der er tid til at nå gennemgang af alle produkterne, teknikkerne, effekterne, metallerne m.m. og alt sammen grundigt nok til at det kan bruges effektivt bagefter. Det som man lærer, skal kunne huskes bagefter og at man føler sig tryg og godt klædt på, til at kunne udføre opgaver med Microcementen.

Alt dette vil vi gerne sikre os, vi lægger derfor en dyd i grundighed fra start til slut, og er stolte over at kunne tilbyde et efteruddannelsesprogram med indhold og værdisamt massere af muligheder for at udfolde sig kreativt. Det nytter ikke at have et fedt produkt, hvis man ikke forstår at arbejde med det og videregive informationerne.

Hos Dansk Microcement og Designspartel oplever vi ofte, at folk har arbejdet med konkurrerende mærker, men efterfølgende har opgivet, grundet for mange arbejdsgange, et for besværligt produkt sortiment, dårlige vejledning- og sparrings muligheder, samt at de simpelthen ikke har fået noget ud af det kursus de har taget eller generelt bare er forvirret over måden.

Alt dette vil vi gerne gøre op med hos os, vi japper ikke noget igennem og sikrer at den professionelle håndværker er klædt ordentlig på med nødvendig viden og knowhow i produkter, tyndinger, additiver, spartler, metaller, processer o.l. som det kræver for at komme ordentligt i gang med et projekt. Det eneste der mangler når I kommer på den anden side hos os, er at få erfaring og tingene i hænderne i den virkelige verden. Her står vi stadig klar til support og sparring på telefonen, altid kun et ring væk og guider jer gerne igennem så meget som muligt indtil i er trykke nok til at stå på egne ben.

Vi arbejder i det daglige med at få projekter ind til jer som professionelle. Disse bliver sendt ud til jer som certificerede samarbejdspartnere. Vi guider under certificeringen også i hvordan I selv kan blive endnu bedre til at sælge opgaver medMicrocement og Designspartel ind hos jeres eksisterende kunder, som endnu ikke ved at det er muligt at få så fede flader, gulve, vægge eller møbler, med et dansk udviklet og produceret produkt som Designspartel og Designspartels muligheder tilbyder.

Designspartel er Dansk Microcement i Verdensklasse og det er vi stolte af.

WordPress Video Lightbox Plugin
error: Content er beskyttet!!